Music Factory
Music Factory
 • Music and production


  Katedralskolans estetprogram MED MUSIKINRIKTNING
  Music and production
 • music and production


  Katedralskolans estetprogram med musikinriktning
  music and production
 • music and production


  Katedralskolans estetprogram med musikinriktning
  music and production

Katedralskolans estetiska program i musik, MoP (gymnasium)

Music and Production (MoP) är ett estetiskt program med musikinriktning som erbjuder dig samma behörighet som samhällsprogrammet. Utbildningen hör till Katedralskolan i Skara och alla musikrelaterade ämnen läser du här på Music Factory.

Music and Production är programmet för dig som vill arbeta inom musikbranchen. Där får du möjlighet att utvecklas som musiker, låtskrivare och inom musikproduktion i ett av landets modernaste musikhus. Music and Production är ett högskoleförberedande program som ger dig flexibilitet och de grunder du behöver inför fortsatta studier. Mop's erfarna lärare är aktiva inom musikbranchen och detta gör att programmet alltid ligger långt fram och har en naturlig koppling till verkligheten. Här erbjuds du också många tillfällen att spela och sjunga både i studio och live. Mop har verktygen för dig att nå dina drömmar.

På Music and Production har alla genom vårt stora gemensamma intresse musik, en fantastisk gemenskap, både socialt och musikaliskt.

Alla musikämnen läser du på Music Factory som ligger mitt i Skara. Detta välutrustade musikhus har fantastiska lokaler och väl uppdaterad utrustning. På gångavstånd ligger studion Nordic Sound Lab där du som väljer ljudproduktion kommer att lägga mycket tid. Övriga ämnen läser du på Katedralskolan i Skara.

Mer information på Katedralskolans hemsida.

Sista kullen av avgångselever slutar våren 2019. Programmet ersätts av Friskolan MoP.