Music Factory
Music Factory
 • Live Log


  En lekfull upplevelse i professionell miljö
  Live Log

Live Log - en upplevelse i vår musikfabrik

Har ni ett band som vill testa något kul? Kanske har du drömt om att spela i ett band eller att spela in en låt? Eller letar du efter den perfekta upplevelsen att ge bort? Här kan ni skapa en film eller en inspelning via vår Live Log-studio. En annorlunda aktivitet i en professionell miljö mitt i musikstaden Skara. Vi vänder oss till dig med eller utan erfarenhet. Exempel på vilka som kan komma hit:

 • Band eller musikgrupper
 • Konferensgrupper
 • Kompisgäng
 • Möhippor/Svensexor
 • Födelsedagfirare
 • m.fl.

Ett unikt musikpaket

Här är ett exempel på hur det kan se ut. Oavsett om ni väljer att besöka oss en dag eller några timmar anpassar vi upplägget så att det passar er.

Band+Studio+Film

Ni kommer till Skara fredag eftermiddag och inleder med en fika här på Music Factory. Under eftermiddagen hjälper hjälper vi er att komma iordning för att börja repa och det roliga börjar. Dagen avslutas med middag på en restaurang i närheten och natten tillbringas på ett hotell ett stenkast från Music Factory. Efter en god frukost är det dags för fortsatt spel på Music Factory. När lunchen intagits är det dags att spela er låt. Lagom till kvällen har ni en inspelad låt, film och inte minst ett minne för livet med er i bagaget hem.

Förkunskaper

Alla är välkomna oavsett förkunskap. Är du nybörjare så handleder vi och hjälper dig att prova på valfritt instrument. Men tala gärna om du har erfarenhet av sång och instrument vid bokning.

Spela i band

I våra professionella musikrum finns det ni behöver för att bilda ert egna pop/rockband.

Spela in i studio

Vi har studio och studiotekniker. Tillsammans skapar vi en inspelning som blir ett minne för livet. 

Spela in film

Förstärk upplevelsen ytterligare genom en filminspelning via vår Live Log. Se nedan hur det kan se.  

Tillsammans skräddarsyr vi ett paket som passar just era behov!