Music Factory
Music Factory
  • Stipendiater 2016


    Agnes Andersson Rådmark, Julia Esseen, Benjamin Nilsson
    Stipendiater 2016
  • Stipendiater 2015


    Disa Engström, Madelene Joelsson & Sanna Wermelin.
    Stipendiater 2015

Music Factory Scholarship

Stipendiet inrättades 2014 och riktar sig till elever på Music and Production (MOP) i Skara. Stipendiet ger eleverna fri resa, boende samt inträde till Music Stim Expo. Stipendiet delas ut i samarbete med Jula Hotell & Konferens i Skara.

Stipendiater 2016

I år fick vinnarna av stipendiet besöka STIM Music Expo i Malmö. Dagen innan avresa gjorde eleverna en lunchspelning och mottog diplom, blommor och resabevis. Stipendiaterna Agnes Anderssson Rådmark, Julia Esseen och Benjamnin Nilsson utsågs i samråd med lärarna på Mop. Alla tre lovande musiker och låtskrivare. Deras resa kan ni följa på www.instagram.com/musicfactory.se Läs mer

Stipendiater 2015

Än en gång har tre duktiga och ambitiösa elever fått ta emot stipendiet på Jula Hotell & Konferens. Årets stipendiater heter Madelene Joelsson, Sanna Wermelin och Disa Engström. Den 19 oktober reser de till Stockholm och går på Stim Music Expo 2015. Vi ser framemot att höra mer om vad resan har gett. Läs mer.

Stipendiater 2014

Tre duktiga och ambitiösa elever fick ta emot stipendiet under festliga former på Jula Hotell & Konferens den 31 oktober 2014. Årets stipendiater var Vilma Bäckström, Louise Esseen och Jennifer Larsson och de fick resa till Stockholm och gå på Stim Music Expo. Där fick de mingla med branschfolk och ta del av intressanta föreläsningar från musikprofiler som Pernilla Andersson, Magnus Uggla, Anders Kleerup m.fl. Tjejerna fick en kick av resan och samtidigt en insikt om att musikbranschen kräver kunskap om mycket och inte alltid är en dans på rosor. Grattis än en gång!