Music Factory
Music Factory
 • 2017


  Agnes Andersson Rådmark
  2017
 • 2016


  Madelene Joelsson. Foto: Mop
  2016
 • 2015


  Vilma Bäckström. Foto: SkLT
  2015
 • 2014


  Frida Jansson. Foto: Skövde Nyheter
  2014

Music & Production Stipendium

Stipendiet ges till en elev i årskurs 3 som utmärkt sig genom engagemang, kunskap och utveckling under sin tid som elev på Music and Production (MOP) i Skara. Stipendiet delas ut i maj månad i samband med avgångselevernas slutproduktion. Stipendiet delas ut i samarbete med Skara Kommun. 

Stipendiat 2017

Agnes Andersson Rådmark tilldelades 10 000 kronor från Skara Kommun och Music Factory i samband med slutproduktionen 2017. 

Motiveringen löd: "En ödmjuk talang utöver det vanliga med en artistiska integritet som på ett mycket fruktbart sätt kombinerar egen konstnärlighet med viljan att utvecklas med hjälp av lärare och kamratater. En generös, ambitiös och social elev som berör publik och lärare med sin musikalitet."

Ett hjärtligt grattis från Music Factory!

Stipendiat 2016

Madelene Joelsson tilldelades stipendium på 10 000 kronor från Skara Kommun och Music Factory.

Motiveringen löd: "Med mod och nyfikenhet, och med tio fingrar på klaviaturen utforskar och orienterar hon sig i musikvärlden. Hon har en bredd, en kunnighet och ett engagemang som är till glädje för alla runt omkring henne." 

Ett varmt grattis! Se filmen med Madelene här nere.

Stipendiat 2015

Vilma Bäckström tilldelades stipendium på 10 000 kronor från Skara Kommun och Music Factory.

Motiveringen löd: "Scenen strålar av värme när hon träder in. Hon levererar utöver det man kan förvänta sig. Hon tar ansvar både för produktionen och kamratskapet. Kort sagt, det vill gärna bli bra när Vilma är med."

Stort grattis från oss på Music Factory!

Stipendiat 2014

Frida Jansson tilldelades stipendium på 10 000 kronor från Skara Kommun och Music Factory.

Motiveringen löd: "Har Frida kommit långt i sin musikaliska utveckling? Ja, riktigt långt! Har Frida visat ambitioner och initiativkraft? Jajamän! Att Frida också genom sin hjälpsamhet och sitt engagemang är ett stöd för sina skolkamrater, gör valet av årets MOP-elev ännu mer självklart. Grattis!"