Music Factory
Music Factory
 • Personal

  Här hittar du oss som jobbar i fabriken d.v.s. Music Factory. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om vår verksamhet och har du vägarna förbi så kom gärna in och hälsa på oss! Besöksadress: Klostergatan 6, 532 30 Skara. 

  Fakturor skickas till:
  Music Development Factory AB
  ZTMUSBISA
  Klostergatan 6
  53230 SKARA

  Organisationsnr: 556611-6595

  Instagram

 • Birgitta Sandblom

  Birgitta Sandblom

  Administrativ Koordinator

  Arbetet som Administrativ Koordinator på Music Factory är ett kreativt jobb som spänner över många områden. På ledig tid är jag helst ute i naturen, åker motorcykel, läser mycket böcker och ser film. Stort musikintresse med bredd.
  birgitta.sandblom@musicfactory.se
  073-513 90 48

 • Helena Nyman Friberg

  Helena Nyman Friberg

  Marknadsföring

  Helena jobbar med marknadsföring och kommunikation på Music Factory. På fritiden är det familjen med alla aktiviteter som styr agendan. Gillar att spela tennis, åka skidor och umgås med familj och vänner. Bästa musiken är när barnen sjunger, spelar piano och gitarr.
  helena.nymanfriberg@musicfactory.se
  072-519 27 19

 • Zdenko Risanjic

  Zdenko Risanjic

  Teknisk Vaktmästare

  Zdenko finns i huset på kvällstid mån-tors. Han är vår fixare av stort och smått. På fritiden reser han gärna, umgås med vänner och gillar musik, film och tekniska prylar.
  zdenko.risanjic@musicfactory.se
  070-541 26 29

 • Mikael Nyberg

  Mikael Nyberg

  Teknisk Vaktmästare

  Micke är allt-i-allo här på Musik Factory och finns i huset mån-fre dagtid. På fritiden gör han musik i sin hemmastudio och gillar att resa med familjen.
  mikael.nyberg@musicfactory.se
  076-197 06 47

 • Martin Hedström

  Martin Hedström

  Projektledare

  Martin är projektledare för MBS, Music & Business School. Bor i Stockholm och Göteborg jobbar som gitarrist/kapellmästare med Magnus Uggla, Eva Dahlgren, Ace of Base, Carola, Lena Ph, Orup, Anders Glenmark, Jerry Williams, Meja, Elena Paparizou med flera.
  martin.hedstrom@musicfactory.se
  073-525 30 45

 • Stefan Johammar

  Stefan Johammar

  Projektledare

  Stefan leder projektet Spelutveckling i musik- och kulturskolor. Han arbetar även som gymnasielärare på Estet-musik i Skövde. Gillar att lösa problem oavsett om det gäller husrenovering, pedagogiska klurigheter eller på kulturpolitisk nivå. Är högskoleutbildad pianist, skriver musik och spelar helst improvisationspiano i jazztrioformat.
  stefan.johammar@musicfactory.se
  070-943 65 65